Reacties en reviews

Indien u graag anoniem wilt blijven kunt u op de plaats van uw naam, het woord “anoniem” invullen.
Uw e-mail adres is niet verplicht, maar als u wilt dat ik persoonlijk, dus niet hier op de site, reageer is dat wel noodzakelijk. Uw e-mai adres zal niet zichtbaar zijn voor de lezers van uw review.

NB, 13 mei is deze pagina geplaatst, de eerste 5 reviews zijn van andere media overgenomen.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ben-boegbeeld Ingrid: ‘Ik ben absoluut niet de doorsnee bejaarde’

Rated 5 out of 5
13 mei 2022

Iedereen bij Ben kent Ingrid. Ingrid is een boegbeeld. Een inspiratiebron voor haar collega’s en een grote fan van het merk. Elke week schuift ze aan op de derde verdieping van het hoofdkantoor. En dat is bijzonder. Want Ingrid ging zeven jaar geleden eigenlijk al met pensioen.
https://socreatie.nl/ben-boegbeeld-ingrid-ik-ben-absoluut-niet-de-doorsnee-bejaarde/

Avatar for Ben
Ben

op het lijf geschreven

Rated 5 out of 5
13 mei 2022

“Tja Ingrid, dit is jou op het lijf geschreven. Dit is levenservaring en door de wol geverfd. Je weet waar je het over hebt en weet de kernpunten naar voren te brengen. De wereld wordt er alleen maar mooier op met mensen zoals jij; bevlogen en geïnteresseerd in mensen. Toppie kanjer, je mag trots zijn op jezelf. Proost.”

Avatar for Jan Bentink
Jan Bentink

De positieviteit spat er vanaf!

Rated 5 out of 5
13 mei 2022

Ingrid maakt deel uit van ons Wijk ombudsteam en is daar een steun en toeverlaat voor haar collega’s maar vooral ook voor de inwoners van de wijk.

Avatar for Henk van Schepen, Stadsdeelvoorzitter Hart voor Den Haag
Henk van Schepen, Stadsdeelvoorzitter Hart voor Den Haag

Fijne collega

Rated 5 out of 5
13 mei 2022

Wat ik zo fijn vind aan jou als collega, is dat je betrouwbaar bent. Je hebt veel (mensen)kennis en weet goed waarover je praat. Je ben duidelijk en verkoopt geen onzin! Daarnaast kan je erg goed relativeren. En ben je óók nog eens een aardige, bescheiden en bovenal vrolijke verschijning.

Avatar for bekend bij Ingrid
bekend bij Ingrid

fantastische begeleiding

Rated 5 out of 5
13 mei 2022

Hartelijk dank voor de hulp die u mijn (schoon)moeder geboden heeft. De wijze waarop u altijd met mijn (schoon)moeder heeft meegeleefd in de voor haar zo moeilijke periode. De tijd die u speciaal voor haar had vrijgemaakt. De fijne gesprekken die u met haar heeft gehad. Dit heeft mijn (schoon)moeder maar ook ons enorm gesteund. Zij was erg op u gesteld. Het is fijn te weten dat u haar een warm hart toedroeg. Nogmaals dank voor alles

Avatar for anoniem
anoniem