Net als met leren fietsen, is het vaak moeilijk om de eerste stap te zetten. Maar eenmaal op de fiets en een steuntje in de rug, lijkt datgene wat je voor onmogelijk hield, als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Dat steuntje in de rug? Daar kom ik bij kijken.
Mijn methode:

Als spirituele coach werk ik voornamelijk vanuit mijn intuïtie. Dit houdt in dat ik een coach ben met een ‘eigen wijze’ van coachen. Met behulp van natuurlijke krachten maar desgewenst ook met hulpmiddelen zoals tarotkaarten of een pendel gaan wij op zoek naar jouw innerlijke kracht. Onconventioneel doch effectief. Mijn ervaring heeft mij geleerd dat niet elke persoon dezelfde is. En elke situatie verlangt een andere aanpak. Vanwege dit gegeven, bied ik met ‘Highlander Consultancy’ coaching op maat. En ook voor senioren. Ik ben er niet alleen om jou de tools en handvatten aan te reiken, maar vooral om met jou in gesprek te gaan. Ik bied als het ware een helpende hand, een luisterende oor en een schouder om op te leunen. Dit is alles wat we nodig hebben om jou op weg te helpen naar heling en kracht. Zodat wij dat wat haast onmogelijk leek, mogelijk kunnen maken.

Neem contact op voor een gratis intakegesprek

Bedankt voor jouw interesse. Ik ben Ingrid Noorlander. En wie ben jij?

Mijn taak:

Mijn taak als coach is de nodige handvatten aanreiken in jouw reis naar innerlijke kracht. Dit doe ik door de drie meest krachtige tools in te zetten: luisteren, positiviteit en hoop.

● Luisteren ⇒     het is van groot belang dat je op je gemak bent, zodat je jouw verhaal kan doen. Zonder onderbrekingen of ongevraagd advies. Het zorgt voor opluchting en erkenning. En je voelt je gehoord en gezien.
● Positiviteit ⇒     wat maakt nou dat je blij wordt? Want als je in je emotie zit, zie je vaak de mooie momenten en de positieve dingen niet meer. En het mooie van positiviteit is dat wanneer je het uitdeelt, je het óók weer terugkrijgt.
● Hoop ⇒     alle mooie ervaringen doen we in een schatkistje en wanneer je dat nodig hebt, openen we dat. Het helpt om een lichtpuntje te zien en hoop te krijgen, wanneer je door een moeilijke periode heen gaat. Kleine veranderingen, maken een groot verschil en een diepe impact.

Door mijn werkervaring en de hulp en steun van mijn voormalige collega’s, gedurende mijn loopbaan, ben ik ‘Highlander Consultancy’ gestart. In de loop der jaren ben ik te weten gekomen dat het mij een enorme drive geeft om mensen te helpen. Daarnaast heb ik een bak vol levenservaring. Zo heb ik uit persoonlijke ervaringen Alzheimer, zelfmoord en verlies leren kunnen verwerken. Ik weet hoe het is om aan de andere kant van de tafel te zitten.

“Je kan tenslotte niet in andermans schoenen staan, als je die niet eerst gepast hebt.”