Heb je het helemaal gehad met … 
    • angst(en)?
    • depressiviteit?
    • agressiviteit?
    • eenzaamheid?
    • zelfsabotage?

Wanneer je minimaal 1 van deze vragen met een ja hebt beantwoord, wordt het tijd om een intakegesprek in te plannen.

2022; hét jaar voor positieve verandering! 

Wellicht is jouw 2022 niet begonnen zoals jij dat wilde, maar het jaar is nog niet voorbij. Want het is elke dag een goed moment om te groeien als persoon.

We gaan samen naar de kern van wat jou wel of geen drive geeft.. 

Kan jij je nog heugen wanneer je de laatste keer jouw verhaal kon doen? Zonder onderbrekingen of ongevraagd advies. Dat jij jouw hart kon laten spreken en oprecht gehoord werd? Dat jij jouw hart kon uitstorten? Erkenning kreeg in wat je kwijt wilt? Voor een beetje … *zucht* … verlichting! 

Of wanneer je kijkt in de spiegel en je vraagt jezelf het volgende af: Wie ben ik, wat zie ik en hoe wil ik zijn? En het lukt je maar niet om het hoofd boven water te houden. Dan kunnen wij samen op zoek gaan naar jouw trigger en verandering aanbrengen waarnodig. Niet altijd is verandering mogelijk. En daar komt een stukje acceptatie bij kijken en het mogelijk loslaten van wat jou niet gelukkig maakt. Het is een proces waarbij ik door middel van klinische psychologie verlichting van onder andere psychische spanningen en depressies kan bewerkstelligen.

En als 2022 hét jaar voor positieve verandering is, wordt het tijd om de mouwen op te stropen. 

Neem contact op voor een gratis intakegesprek